Begyndere
 
Hvem kan deltage på dette hold?:
Det kan alle, uanset om man på forhånd kender til danseformen eller ej. Alt læres fra bunden.
 
Formålet:
Vi starter helt fra bunden  med at lære grundtrin, begreber og dansefatninger. Stille og roligt udvider vi fra gang til gang. Der startes med små lette danse, så man får indøvet de grundtrin, man lige har lært.
Efterhånden som der kommer flere og flere grundtrin og begreber på, udvides også dansene fra at være helt på nybegynder niveau til at være på begynder niveau.
 
Vigtigt:
Det er ikke nødvendigt at kende noget til grundtrin og begreber på forhånd. Alt udlæres efterhånden som det skal bruges i dansene, og som holdet er klar til.
 
Hvert år starter vi med nye danse. Men gamle "klub" danse som er blevet evergreen i klubben, skal alle lære. Så man kan sagtens danse flere år på begynderholdet, til man har fået styr på sine grundtrin, eller hvis det bare passer bedst. Når man så har fået styr på sine grundtrin og begreber og føler sig klar, kan man rykke op på Letøvet-hold.
 
 
OBS! Der er indlagt en kaffepause, hvor man hver især selv medbringer kaffe, te, vand, kage, frugt, slik, eller hvad man nu har lyst til. Og så hygger vi os sammen. Det er en god måde at lære nye mennesker at kende på, og det giver et godt sammenhold.
 
 
 
Letøvede
 
Hvem kan deltage på dette hold?:
Dette hold er for dansere der har danset i mindst 2 sæsoner på Begynderholdet,
Det forventes at danserne på dette hold, har styr på de helt almindelige grundtrin og begreber.
 
Formålet:
Vi starter med en repetition af grundtrin og begreber udlært på begynderholdet. Derefter bliver der udbygget med lidt sværere grundtrin og begreber, efterhånden som de forekommer i dansene.
Her danses på letøvet niveau / Intermediate niveau.
 
 
Vigtigt:
Når en ny sæson starter – starter vi med nye danse. Så er det meget lettere for begyndere, at rykke op på Letøvet-hold. Men også på dette niveau kan forekomme "klub" danse.
Kvissel Dancers CVR: 26804329|Formand: Jens Bang Pedersen Engvangen 8, Elling|9900 Frederikshavn| Tlf.: 23424540| bestyrelsekvisseldancers@gmail.com